Verein der Freundschaft der Stadt Trogir und Vaterstetten

Impresum

Impresum

Udruga prijateljstva Grada Trogira i Vaterstettena bei München
osnovana dana 16. kolovoza 2012.g.

Pravni oblik:
udruga
registarski broj 17004553
upisana 04.09.2012.g. kod
Ministarstva uprave, Maksimirska 63, 10000 Zagreb

Poštanska adresa:

Ul. Kardinala Alojzija Stepinca 110
HR-21220 Trogir

zastupljena predsjednikom udruge
Tonći Barada, Trogir
Telefon: +385-98-1722781

Email: info@upgtiv.hr
Web: www.upgtiv.hr

Djelatnosti udruge su svestrani razvoj svih oblika zajedničke suradnje; poticanje hrvatskog kulturnog stvaralaštva i baštine; uspostavljanje, održavanje i promicanje veza zajedništva u obrazovanju, gospodarstvu, sportu i društvenim djelatnostima bitnim za očuvanje i jačanje prijateljstva i druge djelatnosti utvrđene odredbama članka 4. Statuta Udruge. OSTALE KULTURNE DJELATNOSTI.

Broj žiro računa: 2360000-1102301868
ZAGREBAČKA BANKA d.d. Zagreb
IBAN: HR 8123600001102301868
BIC: ZABA HR 2X

OIB: HR-20273563448

Odgovoran za sadržaj:
Tonći Barada, HR-21220Trogir

Slike od Alicia Baier, Michael Baier, Dean Bilić, Annika i Wolfgang Deutschmann, Barbara Erbse, Ružica Jakšić, Anita Lehner, Claudia Lohmann, Gerd Masatz, Sylvia Schuster, Elvira Stanka, Andreas Tischler, Gradove Trogir i Vaterstetten

1. Ograničenje jamstva

Sadržaj ove web stranice izrađuje se uz maksimalnu brigu. Ponuđač ipak ne preuzima nikakvu garanciju za istinitost, kompletnost i aktualnost pruženih sadržaja. Korištenje sadržaja web stranice vrši se na vlastiti rizik korisnika. Imenom označeni članci pružaju mišljenje dotičnog autora, a ne uvijek mišljenje ponuđača. Čistim korištenjem web stranice ponuđača ne ostvaruje se nikakav ugovorni odnos između korisnika i ponuđača.

2. Vanjske poveznice

Ova web stranica sadrži poveznice na web stranice trećih osoba ("vanjske poveznice"). Ove web stranice podliježu jamstvu dotičnog administratora. Ponuđač je prigodom prvog postavljanja vanjske poveznice provjerio tuđi sadržaj, postoje li eventualno pravne povrede. U tom trenutku nije bilo vidljivih pravnih povreda. Ponuđač ipak nema nikakav utjecaj na aktualno i buduće oblikovanje niti na sadržaj povezanih stranica. Postavljanje vanjskih poveznica ne znači da ponuđač prisvaja kao svoje sadržaj koji leži iza ukaza ili poveznice. Ponuđač nije u stanju stalno kontrolirati vanjske poveznice bez konkretnih upozorenja na pravne povrede. U slučaju saznanja o pravnim povredama takve vanjske poveznice će se odmah izbrisati.

3. Zakon o autorskom pravu i srodnim pravima

Sadržaj objavljen na ovog web stranici podliježe hrvatskom Zakonu o autorskom pravu i srodnim pravima. Za svaku prodaju koja po Zakonu o autorskom pravu i srodnim pravima nije dopuštena potrebna je prethodna pismena suglasnost ponuđača ili dotičnog vlasnika prava. To važi naročito za umnožavanje, obradu, prijevod, memoriranje, preradu odn. reproduciranje sadržaja u bazama podataka ili drugim elektronskim medijima i sustavima. Sadržaj i prava trećih osoba su pritom označena kao takva. Nedopušteno umnožavanje ili reproduciranje pojedinog sadržaja ili kompletnih stranica nije dopušteno i kažnjivo je. Sama izrada preslika i skidanje za osobnu, privatnu i nekomercijalnu uporabu je dopuštena.

Prikazivanje ove web stranice u tuđim okvirima (frameovima) dopušteno je samo uz pismeno dopuštenje.

4. Zaštita podataka

Posjećivanje ove web stranice ponuđača mogu se memorirati informacije o pristupu (datum, sat, promatrana stranica). Ovi podaci ne spadaju o osobne podatke nego su anonimni. Oni se analiziraju isključivo u statističke svrhe. Prosljeđivanje trećim osobama u komercijalne ili nekomercijalne svrhe ne radi se.

Ponuđač upozorava izričito na to da prijenos podataka na internetu (npr. kod komunikacije emailom) sadrži sigurnosne rizike i da se isto ne može u potpunosti zaštiti od pristupa trećih osoba.

Korištenje kontakt podataka iz impresuma u komercijalnu promidžbu izričito je nepoželjno, osim ako je ponuđač u tu svrhu već dao svoje pismeno dopuštenje ili već postoji neka poslovna veza. Ponuđač i sve osobe navedene na ovoj web stranici ovim putem izražavaju svoje protivljenje za svaku komercijalnu uporabu ili prosljeđivanje njihovih podataka.

5. Posebni uvjeti korištenja

Ukoliko posebni uvjeti za pojedina korištenja ove web stranice odstupaju od točaka 1 do 4, upozorava se na to na odgovarajućem mjestu. U tom slučaju važe posebni uvjeti korištenja u pojedinačnom slučaju.

Udruga Prijateljstva Grada Trogira i Vaterstettena

Matije Gubca 34
HR-21220 Trogir
Telefon: +385-91-5621010
info@upgtiv.hr